پژوهشکده علوم پایه سلامت
۱۴۰۳/۲/۱
1400/08/11
تامین مواد و وسایل آزمایشگاهی پرکاربرد طرح‌های تحقیقاتی

بدینوسیله به استحضار پژوهشگران محترم میرساند پیرو مصوبه کمیته مالی معاونت تحقیقات و فناوری مورخ 1400/08/28، به جهت صرفه جویی در هزینه های طرح های تحقیقاتی،تسهیل امور و خدمت رسانی بهتر به مجریان مقرر گردید که بخشی از مواد و وسایل آزمایشگاهی پرکاربرد در طرح های تحقیقاتی از طریق انبار مواد و وسایل پژوهشکده علوم پایه سلامت تامین و در اختیار مجریان قرار گیرد.

کلیه مجریان طرح‌های تحقیقاتی می بایست هزینه‌ی پیشنهادی خود را (هزینه پرسنلی، مواد و وسایل، آزمایشات تخصصی و هزینه های دیگر) بر اساس سقف های اعلام شده تهیه نمایند در صورتی که جمع کل هزینه های طرح های تحقیقاتی بیشتر از سقف اعلام شده باشد طرح به محیط دانشکده/مرکز برگشت داده خواهد شد که این امر نیز باعث ایجاد وقفه در روند تصویب طرح می‌گردد.

همچنین برای خدمت رسانی بهتر به مجریان طرح‌های تحقیقاتی، لیست به‌روز قیمت مواد و وسایل آزمایشگاهی پرکاربرد در پورتال آزمایشگاه جامع قرار گرفته است.

پژوهشگران محترم در صورت هر گونه سوال یا ابهام به معاونت پژوهشکده علوم پایه سلامت مراجعه نمایید.

تعداد بازدید:
نویسنده:
Milad Sabzevary-Ghahfarokhi
منبع:
آدرس : شهركرد ،رحمتيه ، دانشگاه علوم پزشكي شهركرد،پژوهشكده علوم پايه سلامت
كدپستي: 8813833435            تلفن: 4-33335652-038
تاریخ بروز رسانی 1403/01/31
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.